Bc. Lucia Balleková

Master's thesis

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov

Vliv snižování obsahu soli na technologickou, hygienickou a senzorickou jakost Špekáčků
Abstract:
Tato diplomová práce s názvem „Vliv snižování obsahu soli na technologickou, hygienickou a senzorickou jakost Špekáčků“ pojednává v teoretické části o masných výrobcích obecně, popisuje legislativní požadavky, jakostní požadavky a jejich hodnocení a popsány jsou suroviny a jednotlivé kroky výroby drobných masných výrobků. Konkrétněji je popsán vliv soli z technologického, ale i zdravotního hlediska …more
Abstract:
The diploma thesis „Influence of salt reduction on technological, hygienic and sensory quality of Špekáčik“ deals in the teorethical part with meat products in general, describes legislative requirements, quality requirements and their evaluation, and describes the raw materials and individual steps in production of meat products. The salt is described in particular in terms of technology, but also …more
Abstract:
Táto diplomová práca s názvom „Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov“ pojednáva v teoretickej časti o mäsových výrobkoch obecne, popisuje legislatívne požiadavky, akostné požiadavky a ich hodnotenie a popísané sú suroviny a jednotlivé kroky výroby drobných mäsových výrobkov. Konkrétnejšie je popísaný vplyv soli z technologického, ale aj zdravotného …more
 
 
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Pavel Smetana, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta