Comparison of aromatic compounds in jasmine rice of different origin – Bc. Aneta Kašíková
Bc. Aneta Kašíková
Diplomová práce
Comparison of aromatic compounds in jasmine rice of different origin
Abstract:
Rice is a staple food for the vast majority of people around the world and the different cultures have preferences for various types of rice. Aromatic varieties have special characteristics such as a distinctive and attractive aroma resulting from a complex mixture of volatile substances. Their aroma is therefore the most valuable factor in determining quality and price. The characteristic high intensity …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 8. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 9. 2023
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Lucie Jurkaninová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
23. 8. 2023
Mach, J.
23. 8. 2023