Organic food certification and the impacts on consumers' preferences – Lidia Sidorenko
Lidia Sidorenko
Bakalářská práce
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Abstract:
The certification process and the organic labelling is the constitutive element of the organic food sector. The consumers’ trust in organic quality is based on the quality of the certification system. The certification processes represent a strictly formalized system framed by the law regulation, which is at the same time subjectively interpreted and understood by the consumers.The thesis is focused …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva