Organic food certification and the impacts on consumers' preferences – Lidia Sidorenko
Lidia Sidorenko
Bachelor's thesis
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Abstract:
The certification process and the organic labelling is the constitutive element of the organic food sector. The consumers’ trust in organic quality is based on the quality of the certification system. The certification processes represent a strictly formalized system framed by the law regulation, which is at the same time subjectively interpreted and understood by the consumers.The thesis is focused …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SIDORENKO, Lidia. \textit{Organic food certification and the impacts on consumers' preferences}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/ztvfr8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / odbor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva