Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice – Jaroslav Samek
Jaroslav Samek
Bakalářská práce
Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice
Possibilities of Using the Green Barley Juice and the Green Wheat Juice
Anotace:
Bakalářská práce „Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice“ obsahuje informace o zeleném ječmeni a pšenici. Práce obsahuje informace o pěstování a zpracování rostlin. Jsou uvedeny důležité obsahové látky, možnosti uchování šťávy a některé zdravotní účinky. Mladý ječmen i pšenice obsahují mnoho důležitých vitamínů, minerálů, enzymů, antioxidantů, aminokyselin. Praktická část práce se zabývá …víceAbstract:
The bachelor thesis "Possibilities of Using the Green Barley Juice and the Green Wheat Juice" contains information about a green barley and a green wheat. The work contains information about growing and processing the plants. Includes an important ingredients, a juice preservation options and some health effects. The young barley and the young wheat contain many important vitamins, minerals, enzymes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Helena Pluháčková, Ph.D.
- Oponent: Radka Langová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Denisa TOMÁŠKOVÁ -
Underutilized edible fruit tree species of the Philippines as a potential sources of antioxidants
Jana Tulková -
Vliv zánětlivých faktorů produkovaných makrofágy na enzymy podílející se na metabolické aktivaci polyaromatických promutagenů
Jana SVOBODOVÁ