Jaroslav Samek

Bakalářská práce

Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice

Possibilities of Using the Green Barley Juice and the Green Wheat Juice
Anotace:
Bakalářská práce „Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice“ obsahuje informace o zeleném ječmeni a pšenici. Práce obsahuje informace o pěstování a zpracování rostlin. Jsou uvedeny důležité obsahové látky, možnosti uchování šťávy a některé zdravotní účinky. Mladý ječmen i pšenice obsahují mnoho důležitých vitamínů, minerálů, enzymů, antioxidantů, aminokyselin. Praktická část práce se zabývá …více
Abstract:
The bachelor thesis "Possibilities of Using the Green Barley Juice and the Green Wheat Juice" contains information about a green barley and a green wheat. The work contains information about growing and processing the plants. Includes an important ingredients, a juice preservation options and some health effects. The young barley and the young wheat contain many important vitamins, minerals, enzymes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Helena Pluháčková, Ph.D.
  • Oponent: Radka Langová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin