Bc. Veronika Tučková

Bakalářská práce

Role vína v české kulinární kultuře

The Role of Wine in the Czech Culinary Culture
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá rolí vína v rámci české kulinární kultury. Cílem bakalářské práce je zjistit, jaké jsou postoje konzumentů k vínu jako součásti české gastronomie, a to včetně její nehmotné kultury. Výzkumná otázka zní: Jak se liší vnímání vína a piva v české gastronomii z pohledu českého konzumenta? Bakalářská práce obsahuje teoreticko-metodologickou, praktickou část a návrhovou část. V …více
Abstract:
The Bachelor’s Dissertation deals with theme of wine and its role in Czech culinary culture. The aim is to explore the respondents´ attitudes to wine as a part of Czech gastronomy including its immaterial culture. Research question is: How do perception of wine and beer position vary in Czech gastronomy from the point of view of consumer? The text is divided into theoretical-methodological part, practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 11. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/xwk6b/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2022
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví