Linda KOZÁKOVÁ

Bakalářská práce

Srovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělství

Comparisson of technological quality of bread and spelt wheat flour from organic farming
Anotace:
V pekařském průmyslu je základním kamen používání surovin s dostatečnou kvalitou. Tato kvalita by měla být pravidelně kontrolována. Nejdůležitější složkou pro výrobu v pekařském průmyslu je právě mouka, proto je kladen důraz na její kvalitu. Ta je kontrolována řadou metod k tomu určených. Tato bakalářská práce se zaměřuje na mouky z pšenice seté a pšenice špaldy z ekologického zemědělství a hodnotí …více
Abstract:
In the bakery industry the alpha and omega is to ingredients of a sufficient quality. The quality should be repeatedly controlled. The most important component for the production in the bakery industry is the flour. A great emphasis is therefore laid on its quality, which is controlled using a range of appropriate methods. This Bachelor's Thesis is focused on the flour, of the common wheat and spelt …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Petr Konvalina, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOZÁKOVÁ, Linda. Srovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělství. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Zemědělská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses zvadfd zvadfd/2
17. 5. 2016
Složky
Soubory
Bulánová, L.
18. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.