Bc. Nikita Fomin

Bakalářská práce

Migration of spices and their integration in national gastronomy

Migration of spices and their integration in national gastronomy
Anotace:
Tato práce byla napsána, aby vzbudila zájem o koření nejen u čtenáře, který má daleko od profesionálního vaření, ale možná i u těch, kteří jsou přímo spojeni s gastronomií. Autor by si přál, aby se čtenáři dívali na koření a byliny přes hranol povědomí, aby se stali kompetentnějšími o jejich používání. Primárním cílem této práce je zjistit vliv historicky formované migrace koření na jejich integraci …více
Abstract:
This work was written to arouse interest in spices not only for the reader, who is far from professional cooking, but perhaps also for those who are directly connected with gastronomy. The author would like readers to look at spices and herbs through the prism of awareness in order to become more competent about their use. The primary aim of this work is to determine the influence of historically formed …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/yrg8m/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management

Práce na příbuzné téma