Marek Hložek

Bakalářská práce

Sója jako funkční potravina

Soya as functional food
Anotace:
V současné době se evropští spotřebitelé ve srovnání s japonskými s těmito inovovanými potravinami, které se označují jako funkční, teprve seznamují. Tato bakalářská práce pojednává o sóji luštinaté jako o funkční potravině, která obsahuje velké množství složek pozitivně ovlivňujících lidské zdraví. V první části práce jsou funkční potraviny obecně charakterizovány a jsou zde popsány účinné složky …více
Abstract:
European consumers compared with Japanese are getting acquainted with these innovative foods that are known as functional. This bachelor's thesis discusses the soybean as a functional food that contains a large amount of ingredients positively affecting human health. In the first part of thesis are the functional foods generally characterized and the active ingredients of these foods and some other …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. RNDr. Bořivoj Klejdus, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses zw5hut zw5hut/2
2. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
2. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.