Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals – Bc. Varvara Stepanova
Bc. Varvara Stepanova
Bakalářská práce
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
Anotace:
Traditional Czech cuisine comprises soups, main courses of meats and sides, and rather fatty desserts. From the Middle Ages to the 2020s, there has been little to no variation on these classics in casual dining restaurants in Czech Republic. With increased globalisation in the region, restaurant owners should strive to embrace their menus. The improvement of taste qualities of classical Czech meals …víceAbstract:
Traditional Czech cuisine comprises soups, main courses of meats and sides, and rather fatty desserts. From the Middle Ages to the 2020s, there has been little to no variation on these classics in casual dining restaurants in Czech Republic. With increased globalisation in the region, restaurant owners should strive to embrace their menus. The improvement of taste qualities of classical Czech meals …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2022
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/ce2gc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
- Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
- Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STEPANOVA, Varvara. \textit{Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/zwqjzv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Potential impact of socioeconomic development on current use of fish and culinary herbs in Cambodian traditional cuisine
Helena Kissová -
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna