Změny v obsahu vitaminu D2 v žampionech po UV ozáření a při jejich technologickém zpracování – Bc. Markéta Zedníková
Bc. Markéta Zedníková
Master's thesis
Změny v obsahu vitaminu D2 v žampionech po UV ozáření a při jejich technologickém zpracování
Changes in vitamin D2 levels after UV treatment and technological processing of mushrooms
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZEDNÍKOVÁ, Markéta. \textit{Změny v obsahu vitaminu D2 v žampionech po UV ozáření a při jejich technologickém zpracování}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/zxbt2i/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.