Zvýšení nutriční hodnoty pekařských výrobků přídavky netradičních semen – Bc. Jana Šedivá
Bc. Jana Šedivá
Bachelor's thesis
Zvýšení nutriční hodnoty pekařských výrobků přídavky netradičních semen
Increasing of nutritional value of cereal foods by nontraditional seed addition
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠEDIVÁ, Jana. \textit{Zvýšení nutriční hodnoty pekařských výrobků přídavky netradičních semen}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/zxe6a5/. [citováno 2024-04-23]
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.