Kaizen a jeho využití ve vybraném gastronomickém podniku – Petra Sedláková
Petra Sedláková
Master's thesis
Kaizen a jeho využití ve vybraném gastronomickém podniku
Kaizen and its Application in Selected Gastronomic Company
Abstract:
Obsahem diplomové práce je zhodnocení stávající situace v restauraci Gemer a následné navržení opatření zlepšující její provoz. Teoretická část vymezuje klíčové pojmy jako Kaizen, Lean apod. a dále také popisuje výzkumné metody, kterými jsou dotazník a metoda spaghetti diagramu. Praktická část se zabývá samotným podnikem a zhodnocení situace v něm. Je zde uvedeno několik zlepšovacích návrhů.Abstract:
The content of the thesis is to evaluate the current situation in restauration Gemer and then propose measures to improve its operation. The teoretical part defines key concepts such as Kaizen, Lean etc. and also describes the research methods, which are a questionnare and method spaghetti diagram. The practical part describes the company and assessment of the situation there. There are a few suggestion …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2015
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/107201
Thesis defence
- Date of defence: 27. 5. 2015
- Supervisor: Jan Kovács
- Reader: Aneta Kožoušková
Citation record
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / field:
Ekonomika a management / Management
Theses on a related topic
-
Dopady koronavirové krize na gastronomický podnik
Radka Chmelinová -
Marketingová strategie pro gastronomický podnik Nejen Bistro
David Řepa -
Marketingový plán pro nový gastronomický podnik
David Řepa -
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Valerie Benešová -
Návrh podnikatelského záměru gastronomického podniku
Aneta Červeňáková -
Internal logistics in the company BOS Klášterec nad Ohří
Nithin Kodiyat Dileep -
Metody Kaizen a Gemba Kaizen a principy zlepšování řízení kvality v podnicích
Andrea Malá -
Lean management a návrh aplikace jeho principů v podnikové praxi
Jakub Husička