Kaizen a jeho využití ve vybraném gastronomickém podniku – Petra Sedláková
Petra Sedláková
Diplomová práce
Kaizen a jeho využití ve vybraném gastronomickém podniku
Kaizen and its Application in Selected Gastronomic Company
Anotace:
Obsahem diplomové práce je zhodnocení stávající situace v restauraci Gemer a následné navržení opatření zlepšující její provoz. Teoretická část vymezuje klíčové pojmy jako Kaizen, Lean apod. a dále také popisuje výzkumné metody, kterými jsou dotazník a metoda spaghetti diagramu. Praktická část se zabývá samotným podnikem a zhodnocení situace v něm. Je zde uvedeno několik zlepšovacích návrhů.Abstract:
The content of the thesis is to evaluate the current situation in restauration Gemer and then propose measures to improve its operation. The teoretical part defines key concepts such as Kaizen, Lean etc. and also describes the research methods, which are a questionnare and method spaghetti diagram. The practical part describes the company and assessment of the situation there. There are a few suggestion …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2015
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/107201
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2015
- Vedoucí: Jan Kovács
- Oponent: Aneta Kožoušková
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management
Práce na příbuzné téma
-
Dopady koronavirové krize na gastronomický podnik
Radka Chmelinová -
Marketingová strategie pro gastronomický podnik Nejen Bistro
David Řepa -
Marketingový plán pro nový gastronomický podnik
David Řepa -
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Valerie Benešová -
Návrh podnikatelského záměru gastronomického podniku
Aneta Červeňáková -
Internal logistics in the company BOS Klášterec nad Ohří
Nithin Kodiyat Dileep -
Metody Kaizen a Gemba Kaizen a principy zlepšování řízení kvality v podnicích
Andrea Malá -
Lean management a návrh aplikace jeho principů v podnikové praxi
Jakub Husička