Bc. Kateřina Veselá

Bakalářská práce

Úloha a význam sledování kvality služeb v gastronomii

The Role and Importance of Monitoring Quality of Services in Gastronomy
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je komplexní analýza systému sledování kvality služeb ve třech vybraných gastronomických provozovnách a dle výsledků určit, která provozovna poskytuje kvalitnější služby. Teoreticko - metodologická část se zabývá definicí gastronomie a služby, dále rozebírá gastronomické služby a jejich kvalitu. Další kapitoly řeší metody řízení kvality a prováděné kontroly. V závěrečné …více
Abstract:
The main objective of this thesis is a comprehensive analysis of service quality monitoring system in three selected dining establishments and according to the results to determine which establishment providing better services. The theoretical - methodological part deals with the definition of gastronomy and services, and furthermore discusses the gastronomic services and their quality. The other chapters …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/jsb21/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2018
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví