Bc. Roman Porazil

Diplomová práce

Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku s přídavkem oleje

Technological evaluation of production of chosen meat product with oil addition
Anotace:
Tato diplomová práce pojednává o problematice výroby reformulovaných měkkých salámů. Práce shrnuje základní výrobní suroviny a popisuje základní operace při výrobě měkkých salámů. Záměrem byl přídavek olejů do měkkých salámů, proto se v práci lze dočíst o vlivech nasycených a nenasycených mastných kyselin na lidský organismus nebo způsobech přídavku oleje do díla. Experimentální částí byla výroba čtyř …více
Abstract:
This diploma thesis deals with problematics of production of reformulated cooked sala-mis. The theses sums up basic raw materials and describes general operations that are used to produce cooked salamis. Since the object is an addition of oils into cooked salamis the work contains information about effects of saturated and unsaturated fatty acids on human body and ways of addition of oil into product …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Pavel Smetana, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta