Nikita Lukyanov

Bakalářská práce

Analýza odvětví výroby mléka

Analysis of dairy sector
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na posouzení a analýzu odvětví výroby mléka v České republice a skládá se ze dvou částí - teoretické a praktické. V teoretické části jsou zpracovány zásadní poznatky o mléce jako potravině,jeho výrobě a spotřebě na území České republiky před vstupem do Evropské Unie a v současné době. Dále je zmíněna ekonomická analýza a pojmy s ní spojené : náklady, výnosy,výsledek …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the assessment and analysis of dairy sector in the Czech republic and consists of two main parts - theoretical and practical.The theoretical part presents the fundamental knowledge about milk as food,its production and consumption in the Czech republic before joining the European Union and in the present.It will also be devoted to economic analysis and concepts associated …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 3. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jiří Mach, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses zz6q2o zz6q2o/2
11. 3. 2016
Složky
Soubory
Mach, J.
11. 3. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.