Demografické aspekty spotřebitelského chování na trhu zdravé stravy – Michaela Ziajová
Michaela Ziajová
Bakalářská práce
Demografické aspekty spotřebitelského chování na trhu zdravé stravy
Demographic Aspects of Consumer Behaviour in the Healthy Diet Market
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na demografické aspekty spotřebitelského chování na trhu zdravé stravy. Tato práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vymezeny pojmy o spotřebiteli, spotřebitelském chování, jejich modely, jejich ovlivňující faktory a pojmy o kupním rozhodovacím procesu. Součástí této části je i charakteristika trhu se zdravou stravou a seznámení se s …víceAbstract:
This bachelor thesis is dedicated to the demographic aspects of consumer behavior in the healthy diet market. The thesis is divided into theoretical and analytical part. The theoretical part defines the concepts of consumer, consumer behavior, consumer behavior patterns, factors that influence consumer behavior and the consumer decision-making process. This part also includes the description of the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2023
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/151537
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
- Vedoucí: Ivan Šotkovský
- Oponent: Adam Skácel
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZIAJOVÁ, Michaela. \textit{Demografické aspekty spotřebitelského chování na trhu zdravé stravy}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/zz9qx5/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Marketing / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení investičního projektu Krabičková dieta
Jakub Henig -
Možnosti využití krabičkové diety ve stravování obyvatelstva ČR
Nela Skowronková -
Zdravá a chutná strava ve školním stravování se zaměřením na sůl a ochucovadla
Veronika ŠNOKHOUSOVÁ