Bc. Anna Bartošíková

Master's thesis

Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy

Comparison of selected quality beef of different breeds using different heat treatments
Abstract:
Tato diplomová práce na téma Porovnání vybraných jakostních hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy je zaměřena na vliv jednotlivých faktorů na jakostní parametry vzorků hovězího masa. V teoretické části jsou popsány intravitální vlivy působící na jakost hovězího masa, vliv zrání na jakost masa, technologická zařízení gastroprovozů využívané na tepelné opracování hovězího masa …more
Abstract:
This thesis on Comparison of selected quality beef of different breeds using different heat treatments focuses on the influence of individual factors on the quality parameters of beef samples. The theoretical part describes the intravital influences acting on the quality of beef, the effect of maturation on the quality of meat, the technological equipment of gastro-provisions used for heat treatment …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2022
  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Robert Gál, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta