Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
 (Marie Chmelinová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gw5tj/ | Specializace v pedagogice / Lektorství cizího jazyka - anglický jazyk | Práce na příbuzné téma

Analysis of wine and spirit educational systems in central Europe
 (Alina Zagretdinova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14787/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Brand analysis of Barefoot Wine
 (Valerie Cibulková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/84562 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business | Práce na příbuzné téma

Intergenerational Analysis of Consumer Behaviour on the Wine Market
 (Julie Horáková)

2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/117775 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Advanced approaches for analysis of wine samples and proteins in capillary zone electrophoresis
 (Miroslava Bittová)

2007, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/x1mfk/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení sacharidů ve víně
 (Eliška Petulová)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/deb6c/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Study of dynamics of the glucose oxidase–glucose–ferricyanide–NaOH reaction in a continuous stirred tank reactor
 (Bager Baris Solgun)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hxh1fo// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
 (Marie Orságová)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//we5j3u// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
 (Miroslav Šibrava)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a1ztdg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv autolýzy kvasnic na složení vína
 (Jan Mikuš)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qqljpa// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)