Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
(Marie Chmelinová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gw5tj/ | Specializace v pedagogice / Lektorství cizího jazyka - anglický jazyk | Práce na příbuzné téma
Analysis of wine and spirit educational systems in central Europe
(Alina Zagretdinova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14787/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Brand analysis of Barefoot Wine
(Valerie Cibulková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/84562 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business | Práce na příbuzné téma
Intergenerational Analysis of Consumer Behaviour on the Wine Market
(Julie Horáková)2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/117775 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Advanced approaches for analysis of wine samples and proteins in capillary zone electrophoresis
(Miroslava Bittová)2007, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/x1mfk/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení sacharidů ve víně
(Eliška Petulová)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/deb6c/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Study of dynamics of the glucose oxidase–glucose–ferricyanide–NaOH reaction in a continuous stirred tank reactor
(Bager Baris Solgun)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hxh1fo// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
(Marie Orságová)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//we5j3u// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
(Miroslav Šibrava)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a1ztdg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv autolýzy kvasnic na složení vína
(Jan Mikuš)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qqljpa// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma