Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

freshness

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Determining of the meat freshness by DART
 (Anastasiya Mykhaylenko)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//3j2xmc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
 (Eliška Hrabová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Monitorování čerstvosti drůbežího masa pomocí experimentálního zařízení
 (Monika Starostková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//98e2oj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Kateřina Vránová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů
 (Tereza Škorpilová)

2019, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ta6jk1// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení čerstvosti masa a masných výrobků s využitím metodiky DART
 (Karolína Fouknerová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//fr1ly5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Čerstvost rybího masa a rybích výrobků
 (Pavla Bardaševská)

2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//as2m4o// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Marketingová analýza tržního prostředí
 (Michaela Macháčová)

2023, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xlwsr/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Kaviarne a kávové bary
 (Peter Plieštik)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14307/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma