Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gluten

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
 (Anna Břežná)

2018, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r2rq2r// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Práce na příbuzné téma

Feasibility Study: A Gluten-free Bakery in Prague
 (Hana Vávrová)

2016, Diplomová práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/iij9jq/DP_Vavrova_2.pdf | Řízení rozvojových projektů / Projektové řízení inovací v podniku | Práce na příbuzné téma

Formy stravovania so zamerením na bezlaktózovú a na bezlepkovú diétu
 (Silvia Mihaldová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13478/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Bezlepková strava
 (Martina Mrázková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15084/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pohanka a její užití v bezlepkové stravě
 (Jana Doležalová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/q0wpr/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Enzymy produkované probiotickou bakterií jako alternativa bezlepkové diety.
 (Michaela Šťastná)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xfvuq/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma

Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
 (Anna Brábníková)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/p4dme/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Problematika bezlepkového stravování ve školních jídelnách
 (Anna Brábníková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/k9e47/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Možnosti bezlepkového stravování jako faktor ovlivňující volbu turistických destinací v Ruské federaci
 (Pavla Toulová)

2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ceyzb/ | Filologie / Ruština se zaměřením na oblast firemní praxe, služeb a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Bezlepková strava
 (Vladislava Solodkaia)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/x47zt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)