Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
restauracne zariadenieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
NÁVRH KONKURENČNÝCH STRATÉGIÍ PRE ZVOLENÝ PODNIK PÔSOBIACI V ODVETVÍ GASTRONÓMIE
(Josef Juhás)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/8cvktg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Hospoda u rybníku
(Adam Trúchly)2021, Bakalářská práce, Fakulta stavební / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/144429 | Architektura a stavitelství / | Práce na příbuzné téma
Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
(Igor Bejtic)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13103/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma