Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

druhy sladidel

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Srovnání vlivu různých druhů sladidel na kvalitu pečiva
 (Tereza Tomaničková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wefvn7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Úroveň glykemie v lidské krvi jako ukazatel použití různých druhů sladidel v potravinách
 (Klára MATĚJČKOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ga2j18// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
 (Eliska Romankiv)

2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//0w3xd1// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Využití chromatografických technik pro analýzu umělých sladidel
 (Tomáš Škop)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//o6e8x6// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma

Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
 (Tereza ČIHÁKOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sgr9op// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti nápojů z vybraných druhů ovoce
 (Radek PRAYER)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6ejfqw// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Aktuální poznatky o zdravotních rizicích spojených s konzumací umělých sladidel
 (Petra Turková)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//04pvgh// | Ekologie a ochrana životního prostředí / Management ochrany životního prostředí | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti džemů z vybraných druhů ovoce
 (Pavel PIHLÍK)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//v9osa5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
 (Denisa WEISSOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gbcssx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)