Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

soucasne stravovaci trendy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
 (Iveta Valachovičová)

2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/x2brd/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Stravovací trendy a jejich využití v cestovním ruchu
 (Lucie Martínková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12614 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Súčasné trendy a rozvoj technológií v stravovacích službách v leteckej doprave
 (Dominika Flamíková)

2012, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/40434 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
 (Nicole Frýbortová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/x09bus/ | / | Práce na příbuzné téma

Stravovací návyky populace v ČR
 (Simona Vacíková)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12148/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
 (Evangelina Šťastná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12448 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
 (Kateřina Košátková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11249 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
 (Eliška Sojmová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12656 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Výživové nároky a současné trendy výživy dospívající mládeže
 (Libor Marčík)

2012, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y7qek/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy - specializace služby | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
 (Tereza Beranová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11922 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)