Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Specifics of internal and external trade in dairy products of the Russian Federation
(Mikhail Goluzov)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/92467 | International Business / | Práce na příbuzné téma
Application of flax seed fiber in dairy products
(Yana Troshchynska)2023, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//y5j49i// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
THE PROJECT OF VALUING VIET NAM DAIRY PRODUCTS JOINT STOCK CO. USING SELECTED VALUING MODELS
(Ngan Ha Doan)2018, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e0qvf8// | Economic Policy and Administration / Finance | Práce na příbuzné téma
Maso ve výuce gastronomie
(Michaela Bednaříková)2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/uv0dy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
(Tereza Štěrbová)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10329 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
(Vít Guiglielmo Mišurec)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obm67g// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Charakteristika surovin v asijské gastronomii
(Tereza Pakhofferová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e1qdkk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingového úspěchu gastronomie L. Hrušky
(Adéla Šímová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12619/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
(Petra Kozáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Ekonomická efektivnost variant prodeje mléka
(Simona Hrozová)2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o5drdk// | Ekonomika a management / Management obchodní činnosti | Práce na příbuzné téma