Theses on the same topic (having an identical keyword):
pivoKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Senzorické hodnocení oplatek konzumentským testem
(Martin Kaňka)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t6y5g1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
(Tomáš Sychra)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv rozdílného dekokčního rmutování na kvalitu piva
(Antonín Puskarčík)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dzaub2// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv rozdílného dekokčního rmutování na kvalitu piva
(Antonín Puskarčík)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dzaub2// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Mezinárodní obchod ve spřízněných komoditách pivo, slad a chmel
(Viktor Charvát)2010, Bakalářská práce, UHK, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB582 | Systémové inženýrství a informatika / Informační management | Theses on a related topic
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
(Tamara Dolníčková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//das0e4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Pivo jako český fenomén a součást výuky v gastronomických oborech
(Adam HRUŠKA)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//3w1pjg// | Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání / | Theses on a related topic