Theses on the same topic (having an identical keyword):
fair tradeKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Factors affecting meat consumption in developing countries over time
(Mohammed Imran Nazir)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7goi64// | International Cooperation in Agricultural and Rural Development / | Theses on a related topic
Biogas in developing countries and the SDGs: Comparative cross-fuel analysis for biogas and other cooking sources in Central Ghana
(Fiifi Aggrey-Sey)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0kf1ao// | Agri-food Systems and Rural Development / | Theses on a related topic
Potential of the Czech tea market to contribute to sustainable tea production in producing developing countries
(Tomáš Heller)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qh66g7// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Theses on a related topic
Fairtradové kakaové výrobky v České republice
(Alice Pechová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/82668 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
(Oleksandr MATIKO)2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
(Alena BEŇADIKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
(Barbora Pažoutová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení vlákniny v kakaových bobech a produktech
(Tereza Kalousková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//3hshrf// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Fair trade a mezinárodní obchod s kakaem
(Michaela Burdová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/57444 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic
Fair trade a mezinárodní obchod s kakaem
(Michaela Burdová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/57444 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic