Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

fair trade

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Factors affecting meat consumption in developing countries over time
 (Mohammed Imran Nazir)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7goi64// | International Cooperation in Agricultural and Rural Development / | Theses on a related topic

Biogas in developing countries and the SDGs: Comparative cross-fuel analysis for biogas and other cooking sources in Central Ghana
 (Fiifi Aggrey-Sey)

2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0kf1ao// | Agri-food Systems and Rural Development / | Theses on a related topic

Potential of the Czech tea market to contribute to sustainable tea production in producing developing countries
 (Tomáš Heller)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qh66g7// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Theses on a related topic

Fairtradové kakaové výrobky v České republice
 (Alice Pechová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/82668 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic

Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
 (Oleksandr MATIKO)

2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
 (Barbora Pažoutová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Fair trade a mezinárodní obchod s kakaem
 (Michaela Burdová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/57444 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic

Fair trade a mezinárodní obchod s kakaem
 (Michaela Burdová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/57444 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic