Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fair trade

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Factors affecting meat consumption in developing countries over time
 (Mohammed Imran Nazir)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7goi64// | International Cooperation in Agricultural and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Biogas in developing countries and the SDGs: Comparative cross-fuel analysis for biogas and other cooking sources in Central Ghana
 (Fiifi Aggrey-Sey)

2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0kf1ao// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Potential of the Czech tea market to contribute to sustainable tea production in producing developing countries
 (Tomáš Heller)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qh66g7// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Fairtradové kakaové výrobky v České republice
 (Alice Pechová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/82668 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
 (Oleksandr MATIKO)

2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády
 (Iva Ležáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yekmze// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
 (Hana Svobodová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u70ydq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
 (Barbora Pažoutová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
 (Jana Halamová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//foflm4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)