Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Consumer behavior of Millennials in Czech Republic when facing multiple crises: experiences from the COVID-19 pandemic and the 2022 energy crisis
 (Franco Eduardo Rodriguez Esponda)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/88365 | Management / | Práce na příbuzné téma

Vliv pandemie COVID-19 na systém poskytování gastronomických služeb
 (Radek Chalupa)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/nnlcq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza gastronomických služeb v malém městě
 (Michaela Kopejtková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/elxu2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza kvality poskytovaných služeb v gastronomických provozech nabízejících menu na slevových portálech
 (Kateřina Košťálová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13670/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu
 (Hana Kohoutová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14232/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Management kvality gastronomických služeb
 (Tereza Holečková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6522/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
 (Petra Neumanová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zcg3r/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu
 (Anastasiya Lovina)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14113/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
 (Eliška Rysulová)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/t6zmn/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
 (Tereza Hujerová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12119/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)