Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Consumer behavior of Millennials in Czech Republic when facing multiple crises: experiences from the COVID-19 pandemic and the 2022 energy crisis
(Franco Eduardo Rodriguez Esponda)2022, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/88365 | Management / | Práce na příbuzné téma
Vliv pandemie COVID-19 na systém poskytování gastronomických služeb
(Radek Chalupa)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nnlcq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza gastronomických služeb v malém městě
(Michaela Kopejtková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/elxu2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza kvality poskytovaných služeb v gastronomických provozech nabízejících menu na slevových portálech
(Kateřina Košťálová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13670/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sledování kvality gastronomických služeb v hotelu
(Hana Kohoutová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14232/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management kvality gastronomických služeb
(Tereza Holečková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6522/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
(Petra Neumanová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zcg3r/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu
(Anastasiya Lovina)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14113/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
(Eliška Rysulová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6zmn/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
(Tereza Hujerová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12119/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma