Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Metody hmotnostní spektrometrie pro hodnocení vlivu chemické expozice na lidský metabolismus
(Petra Stuchlík Fišerová)2022, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/va0oy/ | Životní prostředí a zdraví / Environmentální chemie a toxikologie | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemické vlastnosti jezerních sedimentů jezera Anonima, ostrov Vega, Antarktida
(Tomáš Čejka)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rdhwe/ | Geografie a kartografie / Geografie | Práce na příbuzné téma
Vliv přítomnosti oxidů chromu a niobu na fyzikálně chemické vlastnosti TiO\dindex{2}
(Jakub Pařízek)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//oo5f7o// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu přípravy a prekurzoru NiO na fyzikálně chemické vlastnosti Ni-NiO-TiO\dindex{2} materiálů
(Lukáš Záveský)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//v1guu8// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Kováčová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemické a mikrobiologické vlastnosti čistírenských kalů
(Nela Friedrichová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6g6xus// | Ochrana a využívání přírodních zdrojů / | Práce na příbuzné téma
Vliv zpracování na chemické vlastnosti produktů odvozených z pepřovníku černého (Piper nigrum; Piperaceae)
(Monika Ehrenbergerová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xv76j1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
(František Szilvási)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Studium profilu senzoricky aktivních látek moravských vín
(Markéta Havlíková)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//g871ls// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
(Lenka Straková)2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma