Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva
(Lukáš Klazar)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//y5anra// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
(Kateřina Novotná)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv způsobu studeného chmelení na senzomický a senzorický profil svrchně kvašeného piva
(Alena Bečková)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5b01ku// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy
(Kristýna Šajdlerová)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//dwdxu5// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv metod odkalení moštu na senzorický a analytický profil vín révy vinné
(Vít Nevěděl)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zhk6c5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Profil aminokyselin v alternativních proteinových doplňcích stravy určených pro sportovní výživu a jejich senzorická přijatelnost u různých skupin konzumentů.
(Sabina Špičková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eyxm9z// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Kvalita medu v závislosti na jeho původu
(Alena Třísková)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oh9wul// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic
Vývoj 1H NMR metody na určení botanického původu medu
(Dominika Hrabáková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3x318w// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Využití nukleární magnetické rezonance k detekci falšování medu
(Andrea Nosková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nkuw9h// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic