Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzorická analýzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
(Ondřej Findura)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
(Martin Heřmánek)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza ovocného nápoje
(Jana Pastrňáková)2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/117708 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
(Tomáš Sychra)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
(Tereza ČIHÁKOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//sgr9op// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
(Denisa WEISSOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//gbcssx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů nealkoholického nápoje s různou formou přídavku chmele
(Kateřina Trněná)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bmpltk// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Rozbor nealkoholických nápojů
(Markéta Tvrdá)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zp3jhx// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení zastoupení jednotlivých ovocných druhů v nápojích s ovocnou složkou
(Denisa Mikanová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uyty4a// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vizuální styl domácí produkce ovocných nápojů
(Renáta Sýkorová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ktqld/ | Specializace v pedagogice / Výtvarná výchova se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma