Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
volné radikályKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
(Karina Prikhodko)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Biologická aktivita extraktů z Alliaria petiolata
(Andrey Satornik)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xorvhr// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita a obsah flavonoidů u vybraných zástupců čeledi hluchavkovitých
(Klára Jelenová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ikwykq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita zeleného ječmene
(Veronika LORENCOVÁ)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita pšenic s barevným zrnem
(Marie Míková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sxjmmk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita potravinového doplňku Chlorella
(Barbora HNÍZDOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//2nh5kj// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Příprava receptury bezlepkového chleba obohaceného o vybrané antioxidanty a posouzení jeho senzorické hodnoty
(Klára PECHOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8mqyt5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Studium antioxidační aktivity a synergických účinků v potravinách
(Petra Švestková)2024, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//veckwk// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
(Jakub Svoboda)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma