Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

volné radikály

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
 (Jitka Gajárková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
 (Karina Prikhodko)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Biologická aktivita extraktů z Alliaria petiolata
 (Andrey Satornik)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xorvhr// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita a obsah flavonoidů u vybraných zástupců čeledi hluchavkovitých
 (Klára Jelenová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ikwykq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita zeleného ječmene
 (Veronika LORENCOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita pšenic s barevným zrnem
 (Marie Míková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sxjmmk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Rozvoj in-vitro metod pro stanovení antioxidační aktivity vybraných nízkomolekulárních antioxidantů a rostlinných extraktů.
 (Ursula FERRETTI)

2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//9p1y7g// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma

Příprava receptury bezlepkového chleba obohaceného o vybrané antioxidanty a posouzení jeho senzorické hodnoty
 (Klára PECHOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8mqyt5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
 (Jakub Svoboda)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Analýza resveratrolu a dalších antioxidantů ve víně
 (Zuzana Neoralová)

2014, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//aa85qv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)