Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antokyany

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antokyany v obilovinách a pekárenských výrobcích
 (Klára Hlavsová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vdj1j7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Významné antioxidanty a antioxidační aktivita ve vybraných druzích obilovin
 (Martin Liška)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9tlbwg// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma