Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

antioxidant

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Stanovení oxidační stability lněného oleje
 (Helena Černá)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wqagnd// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Sledování oxidační stability hřbetního tuku ve vztahu ke zdroji nenasycených mastných kyselin v krmné dávce
 (Pavla Bezděková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q0pwty// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic

Hodnocení oxidační stability rostlinných olejů za podmínek skladování
 (Gabriela Lebedová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//prp8hh// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vývoj metody pro určení autenticity máku modrého stanovením jeho oxidační stability
 (Zuzana KREJČOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ggdi2i// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv formy zkrmované sóji na oxidační stabilitu vajec kura domácího
 (Miroslav Studený)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//udgauv// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic

Oxidační stabilita tuku jedlého hmyzu
 (Petra Belfínová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ukyy73// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
 (Michaela Krlínová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sc1ec0// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
 (Klára Fialová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
 (Monika Černohousová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ski8s0// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
 (Jan BEDRNÍČEK)

2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)