Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mražený krém

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Alternativní sladidla ve výživě člověka
 (Lucie Jáchimová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//326j6o// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
 (Aneta Kašparová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii mražených krémů
 (Dominika Pastorková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u089uc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
 (Aneta Kašparová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených krémů
 (Aneta Kašparová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gv45cg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
 (Libor Kilián)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
 (Aneta Kašparová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inovace v technologii výroby mražených krémů
 (Sabina Malá)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma