Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
TPAKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
(Ondřej Vicenec)2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti hovězího masa
(Edelina Memedliaeva)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q30to9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv systému ustájení na kvalitu masa u přeštických černostrakatých prasat
(Miroslav Panuška)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//24mu4u// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Možnosti ovlivnění textury masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
(David SUCHÁNEK)2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//91izgx// | Zemědělské inženýrství / Rybářství | Práce na příbuzné téma