Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

TPA

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
 (Ondřej Vicenec)

2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti hovězího masa
 (Edelina Memedliaeva)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//q30to9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv systému ustájení na kvalitu masa u přeštických černostrakatých prasat
 (Miroslav Panuška)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//24mu4u// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Možnosti ovlivnění textury masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
 (David SUCHÁNEK)

2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//91izgx// | Zemědělské inženýrství / Rybářství | Práce na příbuzné téma