Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentované, masné, výrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
 (Radek HOLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
 (Pavel Votava)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//srafev// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
 (Lucie KOSTŘICOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
 (Romana Korandová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
 (Kateřina Zelinková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ci5gh9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
 (Milada Vašíčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Barbora Chytilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Legislativa a posouzení kvality pro stavby pozemních komunikací v ČR
 (Kateřina Stuchlá)

2023, Bakalářská práce, Fakulta stavební / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/150572 | Stavební inženýrství / Dopravní stavby | Práce na příbuzné téma

Legislativa a tvorba podnikateľského plánu
 (Henrieta Hegedűsová)

2009, Bakalářská práce, Bankovní institut vysoká škola SK / Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/pwwqh/ | Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)