Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidants in vegetarian and non-vegetarian diets
(Gizem Candir)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j1oqqu// | Agriculture and Food / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky medu a jejich význam ve stravě člověka
(Pavel Suchánek)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nss852// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v potravinách a jejich funkce při obraně organismu před účinky volných radikálů
(Táňa CHALUPOVÁ)2013, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//p81ln4// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
ZDRAVÍ PROSPĚŠNÉ LÁTKY RODU CRATAEGUS
(Markéta Janků)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gepxn0// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Studium antioxidační kapacity vybraných druhů drobného ovoce
(Hana Hromadová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jhe0in// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Obsahové látky jedlých květů a jejich antioxidační aktivita
(Eliška Tvrzníková)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bl9efg// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
(Karolína Nováková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Climate Change and Human Health Burden: A Multilevel Study in Bangladesh
(Sanjoy Kumar Chanda)2015, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/g6nth/ | Sociologie / Sociologie (angl.) | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky medu a jejich význam ve stravě člověka
(Pavel Suchánek)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nss852/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Přírodní látky v potravinách s protirakovinnými účinky
(Josef Soukup)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//546kk9/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma