Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
trvanlivé pečivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
(Martin Šváb)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ecmhz6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
(Martin Šváb)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ecmhz6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
(Jozef Damašek)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qkd932// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov
(Jozef Damašek)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w8137m// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Historie výroby českého trvanlivého pečiva, od Fidora k Opávii
(Sabina Kristenová)2014, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//hz7rpk// | Historické vědy / Spisová a archivní služba | Práce na příbuzné téma
Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou
(Radka Svobodová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hne0nb// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}
(Jitka SVOBODOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yvv5tx// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma
Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
(Martin Šváb)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ecmhz6/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Máslo vs. margarín: Co je zdravější varianta?
(Michaela Antošová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zl97lo/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma