Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trvanlivé pečivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
 (Martin Šváb)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ecmhz6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
 (Martin Šváb)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ecmhz6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
 (Jozef Damašek)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qkd932// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov
 (Jozef Damašek)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w8137m// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou
 (Radka Svobodová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hne0nb// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Historie výroby českého trvanlivého pečiva, od Fidora k Opávii
 (Sabina Kristenová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//hz7rpk// | Historické vědy / Spisová a archivní služba | Práce na příbuzné téma

Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}
 (Jitka SVOBODOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yvv5tx// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma

Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
 (Martin Šváb)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ecmhz6/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Máslo vs. margarín: Co je zdravější varianta?
 (Michaela Antošová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zl97lo/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma