Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Pražská šunka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Processing contaminants in thermally processed foodstuff: a critical assessment of the impact of various factors
 (Beverly Bělková)

2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//bdk704// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení na senzorickou kvalitu vybraných tepelně opracovaných masných výrobků
 (Lucie Nováková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//42x17v// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Sledování jakostních parametrů u trvanlivých masných výrobků tepelně opracovaných v průběhu doby minimální trvanlivosti
 (Barbora KREJČIŘÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i29lcx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku
 (Kateřina DVOŘÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//piu1s0// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování
 (Eva KLIMKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3i230v// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Dušená šunka - výroba, složení, kvalita
 (Hana KLIMEŠOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//f45qtd// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek
 (Radka Ševčíková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//c73knn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a kontrola jakosti šunek
 (Lukáš Straňák)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//69d1wn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek
 (Klára Nezvalová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//im11u7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a jakost hroznového moštu
 (Jana Floriánová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6hlflx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)