Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products
 (Chibueze Benjamin Atuchukwu)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0r1y10// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Mercury in fish products
 (Tereza Novotná)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9iosk5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Screening of PAHs concentrations in traditionally smoked fish products from Cambodian rural areas
 (Tereza Slámová)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//d26fcl// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Marketing strategies of fish products in Cambodia
 (Radek Vašíček)

2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//72rn4n// | Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma

Mercury in fish products
 (Tereza Novotná)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9iosk5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)