Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products
(Chibueze Benjamin Atuchukwu)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0r1y10// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Mercury in fish products
(Tereza Novotná)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9iosk5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Screening of PAHs concentrations in traditionally smoked fish products from Cambodian rural areas
(Tereza Slámová)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//d26fcl// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma
Marketing strategies of fish products in Cambodia
(Radek Vašíček)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//72rn4n// | Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
Mercury in fish products
(Tereza Novotná)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9iosk5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma