Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
müsliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza spotřebitelského chování na trhu s cereáliemi
(Michaela Chudobová)2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/154975 | Marketing / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
(Petra Horáková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Martina Mrázková)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
(Kristýna Ondroušková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Lenka Kostková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
(Tereza Šťastná)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l494id// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Alžběta Klůzová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Biologicky aktivní látky müsli směsí s lišejníkem islandským
(Lenka Kavanová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ccfwf7// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
(Petra Horáková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
(Barbora Savarová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma