Theses on the same topic (having an identical keyword):

bílek

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Senzorické vlastnosti kávy
 (Jiří Filip)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1b2g8d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Senzorické vlastnosti sladiny
 (Hana Piechová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s83bvn// | Fytotechnika / | Theses on a related topic

Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
 (Michaela PLONER)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
 (Tatiana Usaleva)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
 (Tomáš Krejča)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u6reod// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vína
 (Soňa Podholová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8i2jsc// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic

Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza JANŮ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
 (Kamila Součková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
 (Michaela Voborníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
 (Kristina HRADILOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)